logo-hooge_berkt2.png

meeleven2 Gevraagd: meelevers!

De Gemeenschap De Hooge Berkt is een oecumenische gemeenschap met een honderdtal leden en  vrienden, een bloeiende gastenontvangst en ruime mogelijkheid voor retraites. De gemeenschap probeert, in al haar verscheidenheid, in het leven van alledag, met hart en handen, christelijke idealen te realiseren. De Gemeenschap heeft haar hoofdvestiging aan de rand van Bergeijk, een dorp onder Eindhoven, op de grens van Nederland en Vlaanderen.

De gemeenschap is - rond centrale ruimtes - gehuisvest in diverse panden, appartementen en wooneenheden. Een twintigtal leden wonen alleen of samen in een huis van de stichting, anderen wonen in een eigen huur- of koopwoning in de buurt of in het dorp Bergeijk. Weer anderen wonen verder weg, maar komen regelmatig in de gemeenschap om een dag of een weekend mee te leven.  De gemeenschap zoekt mensen die de doelstellingen van onze gemeenschap een warm hart toedragen, zelf in hun onderhoud kunnen voorzien, en actief willen bijdragen aan het gemeenschapsleven. Mocht je interesse hebben, dan nodigen we je van harte uit contact op te nemen om kennis te maken.
Voor vragen kun je contact opnemen: 0497 551720 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.