logo-hooge_berkt.png

8daagse

8-daagse retraite

Een reis naar binnen op basis van de geestelijke oefeningen van Ignatius; een mogelijkheid om in een klimaat van stilte de relatie met God, de ander en jezelf te verdiepen.

Individuele retraite met dagelijks een begeleidingsgesprek.

 

Een 8-daagse retraite biedt een mogelijkheid om in een klimaat van stilte de relatie met God, de ander en jezelf te verdiepen. De retraitant wordt uitgenodigd om zich in de meditaties zo in te leven in het Schriftverhaal (of een andere religieuze tekst) dat er een verbinding tot stand komt tussen dit Groot Verhaal en eigen levensverhaal. Met deze wijze van mediteren, die 'bidden met de Schrift' wordt genoemd, kan men in deze retraite vertrouwd raken. Deze retraite heeft als basis de Ignatiaanse spiritualiteit. 

De retraite vindt in stilte plaats. Elke dag is er persoonlijke begeleiding, waarbij de retraitebegeleider een aantal teksten aanbiedt op basis van wat zich aandient. Gaandeweg kan de retraitant inzicht ontwikkelen in zijn/haar levensvragen en kan er (verdere) geestelijke groei plaatsvinden.

 

Data                in overleg
Begeleiding    Nel van Cuijk, catecheet
                       Tineke Renkema, psychotherapeut en geestelijk begeleider
Kosten            € 472,00

Mochten de kosten een belemmering voor deelname vormen, dan is hierover een gesprek mogelijk. Dat geldt niet voor deelname in het kader van bijscholing.
NB. Deze retraite is geaccrediteerd door de PKN voor predikanten en kerkelijke werkers.

Spreekt dit je aan? Bel 0497 551720 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons.