logo-hooge_berkt7.png

0 HNHeilige nachten

Als je zonder het volgen van aanwijzingen een weg gaat die je niet kent, is het onwaarschijnlijk dat je komt waar je wezen wil. Hoezeer moet dat niet het geval zijn op onze reis naar God?

Vrijdag 20 december 17.00 uur tot zondag 22 december 14.00 uur
en maandag 6 januari van 11.00 uur tot 17.30 uur

Vaak vergeten wij onze goede voornemens en even zo vaak zien we die aanwijzingen niet. Dat is vooral omdat we onze doelen stellen vanuit wilskracht. In dit programma ontdekken we een weg vanuit een waarachtig verstaan van wat we écht willen; beter gezegd: wat er van ons gewild wordt. Dat wil zeggen wat nu essentieel voor ons is oftewel: waartoe we op dit moment geroepen worden..
De Heilige Nachten is de periode van 24 december tot 6 januari. Dit is de donkerste en stilste tijd van het jaar. Het is als het ware van nature een meditatieve tijd. Heilige tijd! Deze stille tijd gaan we, met slle feestelijkheden die erbij horen, gebruiken om te ontdekken waartoe we in het nieuwe jaar geroepen zijn.
Wij zullen zijn als de drie Koningen die op weg gaan naar een koninklijk Licht, groter dan zij. We bereiden ons voor op die reis in het weekeind van 20,21,22 december. Aan de hand van de instructies vertrekt ieder voor zich op kerstavond 24 december. Net als de drie Koningen zullen we het licht zien op maandag 6 januari. Die dag komen we bij elkaar om ons thema voor het komende jaar te verhelderen en ons 'reisplan' af te maken.
Persoonlijke begeleiding gedurende het jaar is mogelijk.

 Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Data & Tijden: Vrijdag 20 december 17.00 uur tot zondag 22 december 14.00 uur en maandag 6 januari van 11.00 uur tot 17.30 uur
Kosten:                   € 150,-
Begeleiding: Mariek de Jong (voor meer informatie kun je me emailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via de Hooge Berkt 0497-551720)
Opmerking: Je kunt als je wilt na het weekeind blijven en met ons de Kerstdagen vieren. (dit moet je dan wel even speciaal en van te voren aangeven)
deelnemers maximum aantal 10