Op adem komen na verlies

Deel deze pagina

Herken je het ook dat je jezelf zo kunt voorbij rennen na verlies?

Het kan zijn dat je te maken hebt met verlies in de vorm van overlijden, een relatiebreuk, ziekte, ontslag of je moet zien te dealen met bijvoorbeeld een onvervulde kinderwens.

Je kunt dan zomaar het contact met jezelf kwijt raken en behoefte hebben aan even een pas op de plaats. De Hooge Berkt is een plek waar je op Adem kunt komen.

In de bedding van de gemeenschap is het dan goed toeven. Je beweegt mee op het ritme van de gemeenschap: de gebedsdiensten en de gezamenlijke maaltijden. In overleg kun je kiezen voor stilte. Het is mogelijk zelf of onder begeleiding te wandelen in de omgeving en gebruik te maken van het atelier.

Elke dag hebben we een persoonlijk gesprek. Ik help je weer contact te krijgen met jezelf,  je lijf en je adem. Daar waar het L(l)even zich aandient. Het is een moment van aandacht en bezinning op een diepere laag. Tijd voor je ziel. Welk antwoord geef jij van daaruit op je gemis?

Heleen Allemekinders

Verlies- en Rouwbegeleider

“In de ontmoeting aanwezig zijn bij wat is”

Informatie

Gasten hebben een eigen kamer met sanitair in een van de huizen op het terrein.

Voor wie?

Voor ieder die te maken heef met verlies en rouw en een pas op de plaats wil maken en het 'gewone' leven op die manier wil onderbreken.

Wanneer?

Data op afspraak (doorlopend aanbod)

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 40 verblijfskosten en € 25 begeleiding per etmaal

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.