Zesdaagse retraite voor beginners

Deel deze pagina

Nieuwsgierig naar wat een retraite voor jou kan betekenen? Begin jouw innerlijke ontdekkingstocht met een zesdaagse retraite. Leef in stilte mee op het ritme van onze gemeenschap.

Aanwezig willen zijn is een goede basis om vanuit te vertrekken. Deze beginnersretraite biedt de mogelijkheid om al zoekende vragen en verlangens aan te kijken en gevoeligheid te ontwikkelen voor innerlijk leven. Voel je uitgenodigd om God te lezen in het alledaagse leven.

Ontdek je eigen levenslijnen

Tijdens deze retraite krijg je een aanzet om jouw eigen levenslijnen te ontdekken en om grondbewegingen te leren hanteren zoals Stilte, Aandacht, Luisteren, Verlangen, Gebed, Ontvangen en Dankbaarheid.

Er zal gewerkt worden met voorbeelden van situaties uit het eigen leven. Er zijn diverse mogelijkheden voor ontspanning en creativiteit, zodat het hele lichaam aangesproken wordt. Denk hierbij aan een dagelijkse stiltewandeling, of het gebruik van het atelier om te tekenen, handwerken of te boetseren.

Elke dag is er een inleiding en gesprek met begeleiding.

Lilla Travaille

Geestelijk begeleidster en retraitebegeleidster

“De Natuur is onze grootste leermeester”
“God lezen in het alledaagse leven”

Informatie

Reserveer zes dagen voor een innerlijke ontdekkingstocht.

Voor wie?

Deze retraite is individueel en is bestemd voor hen die aan de basis van een innerlijk leven willen werken.

Wanneer?

Datum in overleg na kennismaking. Aankomst: dinsdag om 10:30 uur, vertrek zondag om 13:00 uur

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 425

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.