Contact

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Hooge Berkt 16, 5571 TH Bergeijk

Openingstijden: dinsdag vanaf 9 uur tot en met zondag 13 uur.

+31 (0) 497 - 55 17 20

Bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag 9-11 uur, 15-16 uur en 20-21 uur.

Bank- en KvK-gegevens

Stichting Gemeenschap De Hooge Berkt

  • IBAN: NL82RABO0106391380
  • BIC: RABONL2U
  • KvK: 41088286

Giften

Gemeenschap De Hooge Berkt is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en valt als zodanig voor de betaling van schenkings- en successierechten onder het 0%-tarief. Conform de richtlijnen van de ANBI vindt u alle gegevens van de Stichting Gemeenschap De Hooge Berkt op de website, en wel op de volgende pagina:

Perscontact

De voorlichting en communicatie wordt verzorgd door de werkgroep Publiciteit & Communicatie (P&C). Contact: Jules van Hoeckel. Met plezier zullen we je verder helpen met vragen of fotomateriaal.

Verblijfsinformatie voor gasten

In de Hooge Berkt leven en werken we met elkaar. We vragen onze gasten daarom ook mee te helpen bij de afwas en het tafeldekken.

De gastenkamers op het terrein van de gemeenschap zijn comfortabel ingericht. Doorgaans met zit/studiehoek, eenpersoonsbedden en met eigen sanitair. Er zijn één en tweepersoonskamers. Bed- en badlinnen zijn aanwezig. Bed opmaken doe je zelf.

Bij grote drukte kan het zijn dat je komt te logeren in een huis van één van de leden in het dorp. De indeling kan dan iets afwijken.

In de Kapel is een ringleiding aanwezig.

Gemeenschap De Hooge Berkt is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.