Contact

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Hooge Berkt 16, 5571 TH Bergeijk

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur; zaterdag: van 10.00 uur tot 17.00 uur; zondag: van 09.00 uur tot 11.00u; maandag gesloten

+31 (0) 497 - 55 17 20

Bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag 9-11 uur, 15-16 uur en 20-21 uur.

Parkeren en Openbaar vervoer

Bezoekers kunnen gratis parkeren op het eigen terrein van de gemeenschap. 
 
Voor openbaar vervoer: 
  • Bus vanaf station Eindhoven-centraal naar de halte in de Nieuwstraat in Bergeijk, met Hermes lijn 18 of 318. Van daaraf is het nog ca. 10 minuten lopen tot de Gemeenschap.
  • Vanuit België: Station Lommel en dan met streekbus 272 naar Bergeijk (lage frequentie en niet op zaterdag en zondag). Bel eventueel naar de gemeenschap of u kunt worden afgehaald in Lommel.
  • Deze informatie kan onderhevig zijn aan verandering, check altijd 9292.

Bank- en KvK-gegevens

Stichting Gemeenschap De Hooge Berkt

  • IBAN: NL82RABO0106391380
  • BIC: RABONL2U
  • KvK: 41088286

Giften

Gemeenschap De Hooge Berkt is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en valt als zodanig voor de betaling van schenkings- en successierechten onder het 0%-tarief. Conform de richtlijnen van de ANBI vindt u alle gegevens van de Stichting Gemeenschap De Hooge Berkt op de website, en wel op de volgende pagina:

PR en perscontact

De voorlichting en communicatie wordt verzorgd door de werkgroep Publiciteit & Communicatie (P&C). Contactgegevens:

  • Jules van Hoeckel + 31 (0)6 5384 5184
  • Joke van der Neut + 31 (0)6 4435 6606
  • eMail

Met plezier zullen we je verder helpen met vragen of fotomateriaal.

Verblijfsinformatie voor gasten

In de Hooge Berkt leven en werken we met elkaar. We vragen onze gasten daarom ook mee te helpen bij de afwas en het tafeldekken.

De gastenkamers op het terrein van de gemeenschap zijn comfortabel ingericht. Doorgaans met zit/studiehoek, eenpersoonsbedden en met eigen sanitair. Er zijn één en tweepersoonskamers. Bed- en badlinnen zijn aanwezig. Bed opmaken doe je zelf.

Bij grote drukte kan het zijn dat je komt te logeren in een huis van één van de leden in het dorp. De indeling kan dan iets afwijken.

In de Kapel is een ringleiding aanwezig.

Gemeenschap De Hooge Berkt is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

In 2021 wordt een ringweg om Bergeijk aangelegd, Deze aanleg heeft gevolgen voor het aanrijden naar de gemeenschap. 

Deze ringweg met de aansluiting op de provinciale weg van Eersel naar Valkenswaard zal naar verwachting eind 2021 in gebruik worden genomen.

Doordat de Hooge Berkt door een tractorsluis is afgesloten voor auto’s, is het niet meer mogelijk om vanaf Eersel binnendoor naar de Hooge Berkt te komen. Kom je vanaf Eersel dan moet je even door het dorp Bergeijk rijden. Houd er rekening mee dat Google Maps hiervan nog niet op de hoogte is – en Tomtom ook nog niet.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.