Contact

Deel deze pagina

Hooge Berkt 16, 5571 TH Bergeijk

Verblijf is mogelijk voor een midweek (di-vr), een ‘week’ (di-zo) of een weekend (vr-zo). De aankomsttijd is di, 10-11 uur, of vr 17-18 uur.

Kijk hier voor de tijden van de gebedsdiensten

+31 (0) 497 - 55 17 20

Bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10 en 11 uur

Openbaar vervoer

Voor openbaar vervoer: 
  • Bus vanaf station Eindhoven-centraal naar de halte in de Nieuwstraat in Bergeijk, met Hermes lijn 18 of 318. Van daaraf is het nog ca. 10 minuten lopen tot de Gemeenschap.
  • Vanuit België: Station Lommel en dan met streekbus 272 naar Bergeijk (lage frequentie en niet op zaterdag en zondag). Bel eventueel naar de gemeenschap of u kunt worden afgehaald in Lommel.
  • Deze informatie kan onderhevig zijn aan verandering, check altijd 9292.

Auto

Door de aanleg van een nieuwe ringweg om Bergeijk is de Hooge Berkt door een tractorsluis afgesloten voor auto’s. Hierdoor is het niet meer mogelijk om vanaf Eersel binnendoor naar de Hooge Berkt te komen. 

Kom je vanaf de snelweg A67/Eersel, maak dan gebruik van de nieuwe ringweg tot aan de nieuwe rotonde met de Stokkelen/Eerselsedijk en vervolg de reis (linksaf slaan op de rotonde) langs Camping de Paal en via de Nieuwstraat.
 
Bezoekers kunnen gratis parkeren op het eigen terrein van de gemeenschap.

Bank- en KvK-gegevens

Stichting Gemeenschap De Hooge Berkt

  • IBAN: NL82RABO0106391380
  • BIC: RABONL2U
  • KvK: 41088286

Giften

Gemeenschap De Hooge Berkt is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en valt als zodanig voor de betaling van schenkings- en successierechten onder het 0%-tarief. Conform de richtlijnen van de ANBI vindt u alle gegevens van de Stichting Gemeenschap De Hooge Berkt op de website, en wel op de volgende pagina:

PR en perscontact

De voorlichting en communicatie wordt verzorgd door de werkgroep Publiciteit & Communicatie (P&C). Contactgegevens:

  • Jules van Hoeckel + 31 (0)6 5384 5128
  • Joke van der Neut + 31 (0)6 4435 6606
  • eMail

Met plezier zullen we je verder helpen met vragen of fotomateriaal.

Interesse in onze nieuwsbrief? Klik hier:

Verblijfsinformatie voor gasten

In de Hooge Berkt leven en werken we met elkaar. We vragen onze gasten daarom ook mee te helpen bij de afwas en het tafeldekken.

De gastenkamers op het terrein van de gemeenschap zijn comfortabel ingericht. Doorgaans met zit/studiehoek, eenpersoonsbedden en met eigen sanitair. Er zijn één en tweepersoonskamers. Bed- en badlinnen zijn aanwezig.

Bij grote drukte kan het zijn dat je komt te logeren in een huis van één van de leden in het dorp. De indeling kan dan iets afwijken.

In de Kapel is een ringleiding aanwezig.

Gemeenschap De Hooge Berkt is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Geniet van de vele mogelijke wandel– en fietsroutes in de directe omgeving. 

Gemeenschap De Hooge Berkt staat vooral open voor belangstellenden die met ons willen

Meeleven

Wil je contact hierover?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.