Uitnodiging grote tuindag 26 oktober

Deel deze pagina

Er is weer genoeg te doen en samen is veel gezelliger!

Zaterdag 26 oktober organiseren we van 10:00 tot 16:00 uur de laatste tuindag van dit jaar en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken: snoeiwerk, verplanten van planten en struikjes, onkruid plukkers, koffie/thee zetters en hulp in de keuken. Groene vingers nodig? Nee hoor, we helpen je wel op weg. Een “grote” tuindag dus, maar dat betekent ook een heerlijke lunch in de middag en allerlei lekkers bij de koffie en de thee. Mocht je ook bij het diner aanwezig willen zijn, dan graag even een berichtje aan Hans.

Tuinnieuws
Dit jaar is er van alles in de tuin gebeurt. We hebben prachtige bloemen gezien in de perken die we in het voorjaar hebben ingezaaid. Doordat het flink geregend heeft dit jaar en de zomer niet al te heet was, konden veel planten en struiken tot volle wasdom komen. Zozeer zelfs dat we al heel wat planten hebben kunnen afsteken en elders in de tuin een nieuw plekje konden geven.

Daarnaast waren we in afwachting van het startsein voor de verbouwing van de kapel, want dat zou betekenen dat we veel werk zouden hebben aan het verpoten van allerlei planten rondom de kapel. Nu dit alles vooruit is geschoven naar het voorjaar betekent het echter dat het verplanten voor een gedeelte toch al moet gebeuren, omdat deze periode daar het meest geschikt voor is.

Kortom, er is weer genoeg te doen! Ik nodig iedereen van harte uit om mee te helpen of in de tuin of in het ondersteunende werk (keuken en huiskamer) en nodig mensen uit die van tuinieren houden, want we kunnen best wat hulp gebruiken.

In het kort:
Wanneer: zaterdag 26 oktober
Tijdstip: van 10:00 tot 16:00 uur
Opgave voor de tuindag (i.v.m. lunch) en evt. diner: diensten@hoogeberkt.nl
Vragen via bovenstaand email adres of 06-27188323

Vriendelijke groet,
Hans Jolink

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.