Advent: Maak ruimte, Hij komt in ons bestaan

Deel deze pagina

Met dit thema willen we in de komende weken leven en toeleven naar het feest van Kerst.
Een beweging die wij zullen maken opdat we Hem kunnen ontvangen in ons leven, in onszelf, in onze wereld. Hoe maken we ruimte? Wat ruim je op en waar doe je afstand van om ruimte te maken voor de Heer? In je leven, in je hart … Kan het open breken? Om licht binnen te laten… Vanuit de Schrift worden handreikingen gedaan die betekenis hebben in ons leven hier en nu.

Verbeelding​

In het midden van het liturgisch centrum zal een wereldbol staan met de Adventskaarsen in de 4 windrichtingen. De aarde en ons leven, kent chaos. De bron van licht wordt vaak afgedekt. Dit wordt verbeeld met stukken boomschors. 

Gaande de weken zal het licht echter steeds verder doorbreken, totdat we op Kerstavond het Licht mogen verwelkomen.

Van harte welkom in de vieringen.

Voor deelname aan de Lichtdienst op zaterdagavonden om 19.15 uur en de zondagsviering om 11.00 uur maken we gebruik van een intekenlijst en vragen we je om je aan te melden. 
Bellen kan dagelijks tussen 9.00-11.00, 15.00-16.00 en 20.00-21.00 uur op nummer 0497 551 720.

Ieder een gezegende adventstijd toegewenst

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.