Bezinnende wandeldagen

Deel deze pagina

Ontmoeten, stilte, onthaasten en verwondering zijn de kernwoorden voor deze dagen.

Een paar dagen wandelend op stap met elkaar, waarbij vooral in stilte wordt gelopen in de mooie natuur van de Kempen. We lopen zo’n 7 tot 10 km. per dag. De organisatie ligt in handen van De Wandelmaat, maar we zijn te gast bij de oecumenische leefgemeenschap De Hooge Berkt en logeren in huizen die verspreid staan over het terrein. We zijn van harte welkom om dit gemeenschapsleven mee te ervaren.

Ga op pad

​Ontmoeten, stilte, onthaasten en verwondering zijn de kernwoorden voor deze dagen.

De wandeldagen worden begeleid door Berti Parqui, die lid van de gemeenschap is, maar tevens gids is voor De Wandelmaat. Dit is een stichting die kloosterwandelingen organiseert.

Aanvullende informatie

De organisatie van deze wandeldagen ligt in de handen van Stichting pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat (www.dewandelmaat.nl). Aanmelding verloopt via deze organisatie. 

De maximale groepsgrootte is zeven (7) personen. Zorg voor wandelkleding en neem een dagrugzakje mee. Voor meer informatie zie de website van De Wandelmaat.

 

Berti Parqui

Gids

“Lopen loutert”

Informatie

Ga op pad naar stilte en verwondering.

Voor wie?

Voor iedereen die van de natuur, van wandelen en van stilte houdt.

Wanneer?

Van vrijdag 18 augustus 11:00 uur tot zondag 20 augustus 13:30 uur.

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 200; donateurs van de Wandelmaat betalen € 170

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.