Boekpresentatie Zondag 24 april 13.00- 14.30 uur

Deel deze pagina

Heilige liederen, een lied komt niet zomaar uit de hemel vallen is de titel van het boek dat door Sybe Travaille geschreven is.

Van 1982 tot 2002 was Sybe Travaille (1946) cantor en verantwoordelijk voor het zingen in de dagelijkse liturgie van Gemeenschap De Hooge Berkt. Hij gaf zanglessen en schreef nieuwe muziek voor de liturgie. Daarvoor oriënteerde hij zich op verschillende tradities en stijlen. Kerkliederen bleken bij uitstek een teken van geleefde oecumene te kunnen zijn. Componeren van muziek op teksten is niet alleen praktisch werk, maar ook een spiritueel proces. Liederen komen niet zomaar uit de hemel vallen. Ze worden gedragen, soms jarenlang, door levende mensen die leven in een bredere bedding.  Sybe laat in dit boek zien wat hem heeft geïnspireerd, ook waar dat voor hem niet vanzelfsprekend was.

De presentatie van het boek zal plaatsvinden op zondag 24 april van 13.00 – 14.30 uur (Hooge Berkt 16, Bergeijk).

Voor wie de viering om 11.00 uur bezoekt en/of van ver komt zullen er broodjes bij de koffie zijn. Na afloop van de bijeenkomst in de kapel heffen we het glas om de boekpresentatie te vieren.

Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn het is wel prettig als je laat weten dat je komt.

Aanmelden en informatie
Graag aanmelden met een mailtje aan bergeijk@hoogeberkt.nl onder vermelding van: boekpresentatie, naam en aantal personen. Hier kunt u ook informatie krijgen hoe u het boek kunt bestellen. 

Uitvoering van het boek: Hardcover, 128 pagina’s en rijk geïllustreerd met muziek, foto’s uit verleden en heden en kost € 18,50.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.