Felicitaties voor Walle Nauta

Deel deze pagina

Op zondag 25 juni bezochten een aantal leden van de gemeenschap de expositie van afgestudeerde kunstenaars aan de Kunstacademie in Neerpelt. Walle Nauta was een van de exposanten. Wij feliciteren hem van harte met zijn diploma.

Bij de foto’s van verschillende kunstwerken die daar getoond werden geeft Walle de volgende toelichting:

Uit het kader, beertje, kalong, en wachter. Figuren uit gesmeed ijzerdraad waar door het ijzer te smeden leven ingeslagen is.

Het beeld: uit evenwicht, ontstaan tijdens de klimaattop in Glasgow. De tafel als symbool voor de aarde, die ons consumeren niet meer kan dragen. (Het overmatig grote bord.)

Op de achtergrond het beeld De hurker.

Een mobiel De flamenco, van staaldraad.

Het beeld Confrontatie als klein model. Walle zou dit willen uitvoeren als groot beeld van 9 meter hoog of iets dergelijks…

… Bijvoorbeeld in het Ploegpark, dat er uit zou kunnen zien zoals op deze afbeelding.

Toont de twee bekende beelden die al een tijdje gestaan hebben op het terrein van de Hooge Berkt. 

Op de foto staan ze in het park achter het restaurant Oud Dommelhof.

Dit is het in de gemeenschap al bekende beeld Vasthouden of loslaten.

Een beeld wat we voorlopig even moeten missen op het terrein van de Hooge Berkt want tot en met Augustus staat het voor de kunstacademie in Lommel als één van de 100 geselecteerde werken van de Limburgse academies.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.