In liefde op weg naar Pasen

Deel deze pagina

Op het moment dat ik dit bericht schrijf staan we aan de poort van de Goede Week. Normaal gesproken ontvangen we in de goede week tal van gasten om samen met ons toe te leven naar Pasen. De tijd bij uitstek om ons geloof uit te dragen door dichtbij onze broeder en voorganger Jezus Christus te blijven. Om met hem mee te trekken op zijn lijdensweg.

Wij kennen het lijden in deze tijd; we ervaren vooral sociaal lijden, soms lichamelijk. Ook wij moeten het uithouden op onze weg zelfs als we ons van God en iedereen verlaten voelen. En toch, er is meer dan dat. Jezus geeft kleur aan het lijden. Hij gaat een weg van liefde. Zijn immense liefde, Gods liefde is notabene aan ons gericht. Dit maakt de Goede Week zo bijzonder. Het is de week van de liefde! Liefde die ons draagt naar opstanding en nieuw leven met Pasen.

Pasen, het vreugdevolle feest van Jezus verrijzenis dat we altijd uitbundig en in gemeenschap vieren, met onze leden, vrienden en gasten. Dat prachtige feest vieren we nu niet dichtbij elkaar, maar wel in innige verbondenheid met Hem en met u, waar u zich ook bevindt. Lopend in de liefde en het licht van Jezus Christus. Vol nieuwe hoop dat we elkaar in de loop van dit jaar weer zullen ontmoeten.

ZALIG PASEN!

Marjan Hoeijmakers,
vanuit de stuurgroep spiritualiteit

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.