Meeleven naar en met Kerstmis

Deel deze pagina

Samen met anderen de kerstdagen doorbrengen in de gemeenschap, waarbij zowel de inhoud als de sfeer van het kerstfeest centraal staat. 

Kerstmis is een van de grote feesten van ons christelijk geloof. We vieren de geboorte van Jezus: de komst van het licht in het donker. De betekenis van het kerstfeest gaat soms wat verloren in alle december drukte, met verplichtingen en verwachtingen.

In warmte vieren

Wij besteden als gemeenschap veel zorg en aandacht aan het kerstfeest om de boodschap ervan in onze liturgie en in ons leven uit te drukken. Gasten zijn welkom om samen met ons uit te kijken naar de betekenis van dit feest in ons leven nu. Het zijn twee intensieve dagen van samen zijn en samen vieren.

Er is in deze dagen ruimte om te bezinnen, te ontmoeten, te wandelen, te praten en een handje te helpen om dit feest van licht echt te kunnen vieren, in de diensten en aan het kerstdiner.

Nadere informatie

Je kunt er voor kiezen eerder aan te komen. Je wordt ontvangen door een gastvrouw die deze dagen als aanspreekpunt ter beschikking is. Er zullen andere gasten zijn, maar in principe leef je met de mensen van de gemeenschap mee op het ritme van de maaltijden en diensten.

Berti Parqui

Gastenontvangst

“Iedereen is bij ons welkom”

Informatie

Leef, bid, werk, en feest met ons mee.

Voor wie?

Voor mensen die willen toeleven naar het feest van de geboorte van onze Heer.

Wanneer?

Je arriveert dinsdag 24 december om 10.30 uur en het vertrek staat gepland op donderdag 26 december om 10 uur.

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 140

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.