Kerstwens

Deel deze pagina

Hoop wordt geboren, opnieuw en opnieuw...

Welke Kerstwens durven wij elkaar te geven dit jaar?

De Kerstdagen zijn donker en dreigend. Zolang al zonder echte nabijheid. Met Kerstvieringen, die alleen op digitale afstand bezocht kunnen worden. Het Licht, het Geboortefeest, waar wij zo verlangend naar uitgekeken hebben in de Adventstijd, kunnen we niet gezamenlijk opwachten in de kapel. Een ongekende ervaring. Tussen hoop en vrees, vieren we het dit jaar thuis. Liturgie in huis. Met hoogstens een paar mensen. Zo goed als opgesloten op onze woonplek, zoeken we verbinding en bemoedigen we elkaar. Via social media, de post, een telefoontje. Of met een één op één bezoekje. Juist in dat omzien naar elkaar lijkt het Licht geboren te worden in deze dagen. Al die contacten zijn lichtpuntjes om het donker te weerstaan. Lichtjes waar we in normale tijden door omgeven worden in de kapel op Kerstavond, omdat we vieren dat er iets nieuws begint.

Ik, zegt Hij, ga iets nieuws beginnen. Het is al begonnen, merk je het niet?

Vrede en alle goeds wensen wij iedereen toe in deze Kerstdagen. Laten wij in alles wat we doen en meemaken verbonden blijven met elkaar. Houd moed en vertrouwen: het is al begonnen.

Namens het bestuur
Judi Wiepkema, voorzitter

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.