Klokken van hoop blijven luiden

Deel deze pagina

Woensdag 1 april is de derde luiding van ‘klokken van hoop en troost’.

Samen met meer dan 600 andere torens, klokkenstoelen en kerken heeft het klokje van Hooge Berkt meegeluid. Zie voor meer informatie www.klokkenvanhoop.nl.

Wat zeggen we met ‘klokken van hoop’?

  • We luiden de klokken als hoopvol teken dat we samen de Coronacrisis kunnen doorstaan en dat we hoopvol durven uitzien naar betere tijden voor ons allemaal.
  • We luiden de klokken als troostvol geluid voor allen die rouwen om slachtoffers van het Coronavirus en voor allen die het lastig vinden om thuis deze weken door te komen.
  • En we luiden de klokken als boodschap aan alle werkers in vitale beroepen: we waarderen hun inzet en zijn dankbaar voor wat zij voor ons land betekenen. In het bijzonder denken we hierbij aan de hulpverleners die dag aan dag klaar staan om medemensen te helpen.

Uit het hele land zijn door de initiatiefnemers positieve reacties ontvangen. Afgelopen week is van verschillende kanten het verzoek gedaan de actie te verlengen. En dat gaat nu gebeuren, vooralsnog elke woensdag tot en met 29 april, tussen 19.00 en 19.15 uur.

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.