Meeleven

Deel deze pagina

Kom met ons meeleven op de Hooge Berkt

Heb je behoefte om een pas op de plaats te maken in je leven van alledag of heb je tijd nodig om even op adem te komen? Wil je het leven in een gemeenschap graag eens van dichtbij meemaken of ons als gemeenschap beter leren kennen?

 

Dan bieden we de mogelijkheid om een paar dagen tot enkele weken met ons mee te leven en te ervaren hoe het is om in een gemeenschap mee te doen, waar mensen op grond van geloof met elkaar samenleven. Je hebt de mogelijkheid om aan het ritme van de maaltijden en vieringen deel te nemen, en kiest, in overleg, bij welke werkzaamheden van de dag je wilt/kunt aansluiten.

 

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek, is er ruimte voor je eigen stilte, een wandeling of creatief bezig zijn in ons atelier. In onze gemeenschappelijke huiskamer vind je verschillende kranten en tijdschriften en een kast vol boeken.

 

Samen met een contactpersoon, die ook jouw aanspreekpunt is, bepaal je hoe jouw dag eruit ziet. Je krijgt een logeerkamer met eigen sanitair in één van onze huizen, die verspreid over het terrein liggen. We verwachten dat je zelf je kamer schoonmaakt en de kamer zo achter zult laten, zoals je deze hebt gekregen.

 

Over de kosten valt altijd te praten als dat een probleem voor je zou zijn!

Rie Trienekens

Gastenontvangst

“Van harte welkom”

Informatie

Gasten hebben een eigen kamer met sanitair in een van de huizen op het terrein.

Voor wie?

Voor ieder die met ons wil kennismaken en/of even een pas op de plaats wil maken en het ‘gewone’ leven op die manier wil onderbreken.

Wanneer?

Data in overleg: dinsdag 10.30 tot vrijdag 10.30 uur, vrijdag 17.00 uur tot zondag 13.00 uur, of van dinsdag 10.30 tot zondag 13.00 uur

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 55 per etmaal (en bij extra begeleiding € 25 per gesprek)

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.