Meeleven

Deel deze pagina

Kom ervaring opdoen met ons samenleven op de Hooge Berkt.

Het is mogelijk om een paar dagen te ervaren hoe het is om in een gemeenschap mee te doen, waar mensen op grond van geloof met elkaar samenleven. Je neemt deel aan het ritme van onze maaltijden, gebedsdiensten en werkzaamheden.

Elke dag zorgt een dagteam, een groepje leden en vrienden die er op een vaste dag in de week zijn, voor de maaltijden, de gebedsdiensten, het onderhoud van de tuin en de gemeenschappelijke ruimten. De gemeenschap heeft geen professionele betaalde krachten.

In het meeleven kun je ervaren hoe het is om samen te leven in het gewone leven van alledag: in gesprekken, samen eten, bidden, en enkele uren meewerken. Er is ruimte voor stilte, een wandeling of creatief bezig zijn in ons atelier.

Samen met een contactpersoon, die ook jouw aanspreekpunt is, bepaal je hoe jouw dag eruitziet. Je krijgt een logeerkamer in een van de huizen, die verspreid over het terrein liggen. Elke kamer heeft eigen sanitair. Je hoeft geen lakens en handdoeken mee te nemen. Je kunt altijd terecht in onze gemeenschappelijke huiskamer. Er is koffie, thee, een krant en een kast vol boeken.

Rie Trienekens

Gastenontvangst

“Van harte welkom”

Informatie

Gasten hebben een eigen kamer met sanitair in een van de huizen op het terrein.

Voor wie?

Voor ieder die met ons wil kennismaken en/of even een pas op de plaats wil maken en het ‘gewone’ leven op die manier wil onderbreken.

Wanneer?

Data in overleg: dinsdag 10.30 tot vrijdag 10.30 uur, vrijdag 17.00 uur tot zondag 13.00 uur, of van dinsdag 10.30 tot zondag 13.00 uur

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 50 per etmaal

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.