Online oecumenische viering in de Week van Gebed

Deel deze pagina

#Blijf in mijn liefde

Woensdag 20 januari wordt er door de gezamenlijke kerken van Bergeijk een oecumenische viering voor de week van gebed voor de Eenheid van de Christenen gehouden.

Vanwege de beperkingen die er zijn zal het een livestreamviering zijn vanuit het PKN kerkje in Bergeijk. Via hun website https://pkn-bergeijk.nl/ is de viering vanaf 19.30 uur te volgen.

Thema van deze internationale Week van gebed en ook van deze dienst is: #Blijf in mijn liefde, naar een woord van Jezus. Een oproep die in deze tijd buitengewoon actueel is: het gaat om verbondenheid met elkaar, vanuit de liefde van God voor mensen. Alleen in verbondenheid kunnen we deze moeilijke tijd, in de wereld en in ons eigen leven, dragen. De maatregelen rondom het Covid19-virus en de situatie in de wereld dagen ons uit om op nieuwe manieren verbinding te zoeken en te bewaren.

Aansluitend zal onze Joke van der Neut een lezing houden over gemeenschap van de zusters van Grandchamp, een protestants-oecumenisch klooster in Zwitserland, die de internationale week van gebed om eenheid van dit jaar hebben voorbereid. Ook deze lezing is via de website van de PKN Bergeijk te volgen.

Hoewel we het betreuren dat we niet fysiek kunnen samenkomen, hopen we via de livestream toch verbonden te zijn met elkaar, in deze bijzondere viering van Gebed om eenheid.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.