Onze eerste Postzegel

Deel deze pagina

De eerste postzegel van onze Gemeenschap is een feit!

Heeft u de postzegel al gezien? 

De postzegel heeft weliswaar geen enkele officieel erkende waarde in het Nederlands postverkeer, maar onderons is zij van ongekende waarde:   

  • Een postzegel, of je hem nu likt of plakt, staat symbool voor het vertrouwen in communicatie dat jouw bericht aankomt. Het staat voor verlangen, verbinding en de helende kracht van onze gemeenschap! Hier ben ik! Met de Pinksterwens van het bestuur aan de leden en de geregistreerde vrienden omlijst deze zegel de boodschap van bemoediging en verbond!
  • Een postzegel kun je alleen maar uitbrengen als je statuur hebt, met andere woorden dat je iets moois hebt opgebouwd waar je trots en dankbaar voor bent.

Daarom staat deze postzegel voor de vreugde van de verbindingen die onze statuur ons brengt in meer dan 50 jaar gemeenschap:

  • De waarde: 1 Gulden Driehoek Δ, met dank aan de bedenker van de naam van onze gemeenschappelijke plek, De Gulden Driehoek, Jan Renkema!
  • Het bloemetje, gefotografeerd in onze eigen Gulden Driehoek, is het klein bescheiden helder blauwe Vergeet-me-nietje. Zo weet je dat je niet wordt vergeten.

Glimlach om deze zegel en zie het maar als een medaille voor jarenlange inzet, trouw en verbinding.

Met een knipoog,

Publiciteit & Communicatie

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.