Meeleven naar en met Pasen

Deel deze pagina

Meeleven in de gemeenschap tijdens de goede week om het Paasfeest echt te kunnen vieren. 

Pasen is het hart van ons christelijk geloof. Er wordt in de gemeenschap intensief naar toegeleefd. Gasten zijn van harte welkom om het feest van Pasen mee te maken.

Door de dood naar het leven

In deze dagen leef je mee met het leven van Jezus in de bijzondere vieringen: het laatste avondmaal met de leerlingen op witte donderdag, zijn lijden en sterven op goede vrijdag. Op stille zaterdag is er ’s morgens een inleiding op de inhoud en betekenis van de liturgische viering van de paaswake. Deze mondt uit in het vieren van opstanding van Christus met een eucharistie op Paasmorgen.

Het zijn intensieve dagen waarin -naar behoefte- ook tijd is voor stilte, ontspanning, een wandeling of creativiteit. Je kunt, als je dat wilt, een handje helpen bij de voorbereidingen van het feestelijke paasdiner waar we op zondagmiddag samen van genieten. Op tweede paasdag na de ochtenddienst en het ontbijt nemen we weer afscheid van elkaar.

Bekijk ook hier enkele foto’s van een vorig paasfeest.

Berti Parqui

Gastenontvangst

“Iedereen is bij ons welkom”

Informatie

Op donderdag is er voor gasten een kennismaking met de gemeenschap en een introductie in het programma

Voor wie?

Iedereen die bovenstaand programma aanspreekt

Wanneer?

Van donderdag 17 april 15:00 uur tot en met maandag 21 april 10:00 uur

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 260

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Sorry, dit onderdeel is

Volgeboekt

Misschien is er een ander interessant onderdeel voor u?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.