Veertigdagentijd vol beweging

Deel deze pagina

Bibliodans is als een dialoog in beweging, door te bewegen heb je omgang met jezelf, met anderen en met de Goddelijke dimensie.
 
Op weg naar Pasen onderzoeken we die weg met beweging. Welke wegen zijn er mogelijk en wie volgen we? Wie is die man uit Nazaret? Wat vertelt de beweging je over jouw weg naar Pasen?
 

Aanvullende informatie

  • Breng gemakkelijke kleding, warme sokken of dansschoentjes mee.
  • Een flesje water is aanbevolen.
  • Danservaring is niet nodig, plezier in bewegen wél.

Leonie van Straaten

Theoloog en docent bibliodans

“Je kunt je leven dansen!”

Informatie

Na een korte introductie over het verloop van de avond warmen we ons lichaam op en onderzoeken we verschillende manieren van bewegen door vrije expressie. Hierna komt de thematiek centraal en brengen we tekst in beweging of laten we ons inspireren door beelden of symbolen. De beweging werkt door in waarneming en reflectie.

Voor wie?

Voor wie tijd en ruimte wil maken om te bewegen met lichaam en geest, om (nieuw) zicht te krijgen op waar men is aangekomen in het leven.

Wanneer?

3 maart, 20.00 - 21.30 uur (19.30 uur ook welkom in avondgebed)

Waar?

Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten

€ 12,50

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.