Verlofaccommodatie voor missionaire werkers

Deel deze pagina

Accommodatie voor missionaire werkers tijdens een verlofperiode of na terugkeer uit het buitenland.

Als gemeenschap bieden wij de mogelijkheid om een periode in ons midden te verblijven. Voor een alleenstaande of echtpaar is er een kamer met eigen sanitair. Je hebt daarnaast altijd toegang tot de gezamenlijke huiskamer, de kapel en het atelier. Verder zijn er verschillende ruimtes beschikbaar waar je terecht kunt als je bezoek krijgt en je een plek nodig hebt voor ontmoetingen. Voor een gezin met kinderen is er een appartement met een woonkamer, keuken en twee slaapkamers.

Tijdens een verlofperiode heb je tijd nodig voor het verstevigen van contacten met familie en vrienden, voor presentaties etc. Daar is alle ruimte voor. Daarnaast is het fijn als je mee wilt doen met het gemeenschapsleven door waar mogelijk de vieringen en maaltijden bij te wonen en een handje mee te helpen, bijvoorbeeld in de tuin of in de keuken.

Heb je behoefte aan geestelijke begeleidingsgesprekken of een begeleide stilteretraite tijdens jouw verblijf, dan is dat zeker mogelijk.  

Je vind in ons midden ook meerdere leden met ervaring in zending/missie.

Over de kosten valt altijd te praten als dat een probleem voor je zou zijn!

 

 

Annieke

Annieke van Dijk

Gastenontvangst

“Wat een heerlijke plek is dit! Ik zie me zomaar terug komen!”

Informatie

Gasten hebben een eigen kamer met sanitair in een van de huizen op het terrein.

Voor wie?

Missionaire werkers op verlof of na terugkeer uit het buitenland

Wanneer?

Doorlopend, afhankelijk van de beschikbaarheid van kamers en appartement.

Waar?

Hooge Berkt 16 en 24 in Bergeijk

Kosten

55 euro pp/dag voor logies en drie maaltijden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.