Vierdaagse van geestelijke begeleiding

Deel deze pagina

De Beroepsvereniging van Geestelijk Begeleiders organiseert van woensdag 22 mei t/m zaterdag 25 mei voor het eerst de vierdaagse van de geestelijke begeleiding. Verspreid over vier dagen kun je op allerlei plekken in het land proeven van diverse vormen van geestelijke begeleiding.

Verschillende leden van Gemeenschap de Hooge Berkt zijn lid van deze beroepsvereniging, daarom brengen wij deze vierdaagse ook op onze website van harte onder de aandacht. Meer informatie over de vierdaagse vindt u hier

Geestelijke begeleiding nodigt je uit om aandacht te schenken aan de bron waaruit jij leeft en helpt je om tot jezelf te komen. Waar vind je inspiratie? Wat is je verlangen? Wat geeft je leven zin en betekenis? Hoe kleurt dat je leven en je samenleven met anderen?

Geestelijke begeleiding maakt ruimte voor dit soort vragen. Dat gebeurt door middel van gesprekken. Daarbij kunnen verschillende werkvormen ingezet worden zoals wandelen, het lopen van een labyrint, meditatief schilderen, lectio divina, beweging en dans. Ze helpen om aandacht te geven aan je binnenkant. Op al deze manieren kun je stilstaan bij wat er werkelijk toe doet in je leven. Dat kun je gaan ontdekken tijdens de vierdaagse van de geestelijke begeleiding.

Aanbod Gemeenschap De Hooge Berkt
Een divers aanbod van geestelijke begeleiding is in overleg het hele jaar door te volgen. De verschillende geestelijk begeleiders zijn allemaal als lid verbonden aan de Hooge Berkt gemeenschap. 

Zie hier ons aanbod van onze gemeenschap.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.