Het atelier

Deel deze pagina

Creativiteit als vorm

Je creativiteit kunnen uiten is belangrijk voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe fantastisch is het als je met je handen kunt verbeelden wat op je pad komt! Met het scheppen laat je een stukje van je ziel zien.

In de gemeenschap hebben een aantal leden een niet onverdienstelijk creatief talent. Dat uit zich in veel vormen en zie je terug in de beelden van onze leden die in ‘De gulden Driehoek’ geplaatst zijn, in tekeningen, beeldhouwwerken en quilts. Soms werken zij in het atelier, soms vanuit een kunstopleiding in Arendonk (B). Enkelen werken als zelfstandig kunstenaar. Lies Haveman heeft de artistieke leiding over het atelier.

Het atelier in de Hooge Berkt is beschikbaar voor vrienden, gasten en leden van de gemeenschap. Individueel en werken onder begeleiding is mogelijk. Als je te gast bent en je voelt je aangesproken door dit aanbod, neem dan contact op met de contactpersoon van het atelier.

De creativiteit zie je ook aan onderstaande uitingen in en rond ‘De gulden Driehoek’; door op een afbeelding te klikken wordt deze vergroot en kun je door de hele serie scrollen:

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Sigurda.

Contactpersoon

Sigurda de Vries

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.