Kom vertragen, 29-30 juni, een weekend voor millennials

Deel deze pagina

‘Ik doomde dat ik langzaam leefde’, van zaterdag 29 tot  zondag 30 juni

De dichtregel van Vasalis is de inspiratiebron voor het eerste meeleefweekend voor millennials ( 25-45 jaar) op de Hooge Berkt.  

Sta stil bij wat jij belangrijk vindt en hoe jij wilt leven.
Waar verlang je naar? Wie kies je te zijn? Wat is voor jou een zinvol leven? Millennials zitten in een drukke tijd van het leven: werk, gezin, vrienden, waarbij veel vraagtekens worden gezet bij de grote dingen van het leven: klopt wat ik doe nog steeds bij wie ik ben? Hoe kan ik op een gezonde manier omgaan met de vele onzekerheden en crisissen in de wereld? En speelt God hier nog een rol in voor mij?

Kom een weekend meeleven op de Hooge Berkt, om samen op zoek te gaan naar wat ons trekt en inspireert. 

Informatie
Ben je tussen de 25 en de 45 jaar ben je van harte welkom. Het programma loopt van lunch zaterdag t/m lunch zondag.

Aanmelden voor 10 juni 2024.
Voor aanmelding en/of aanvullende vragen: neem contact op met: lieneke.timpers@gmail.com

Waar?
Hooge Berkt 16, Bergeijk

Kosten
Er is een beperkt aantal één- en tweepersoonskamers beschikbaar binnen de gemeenschap. Er is ook mogelijkheid om te kamperen (tenten zijn aanwezig). •

Interne overnachting: 80 euro • Kampeerders: 55 euro Mocht geld een reden zijn om niet te komen, aarzel niet om contact op te nemen.

Organisatie:
Arjen, Hans, Irene, Lieneke en Thomas

Zie het aanbod hier.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze activiteit? Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen.